Συνεργασίες με Νηπιαγωγεία/Σχολεία

Εαρινό Εξάμηνο 2020: Σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος «Η ΣυμφωΝΗΠΙΑκή μας ορχήστρα», σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο 3ο και στο 33ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων (το πρόγραμμα έχει διακοπεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου λόγω των μέτρων εξαιτίας του Κορωνοϊού).

Εαρινό Εξάμηνο 2020: Σχεδιασμός και υλοποίηση του project MEdEC που υλοποιείται στο 18ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων (το πρόγραμμα έχει διακοπεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου λόγω των μέτρων εξαιτίας του Κορωνοϊού).

8 Απριλίου 2019: Συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων στη θεματική εβδομάδα με θέμα: «Τέχνη και διαφορετικότητα».

Εαρινό εξάμηνο 2019: Σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος «Μουσική και Συναισθήματα στο Νηπιαγωγείο». (Υλοποίηση: ένα δίωρο την εβδομάδα για δύο μήνες στο 33ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων).

31 Μαΐου 2018: Συνεργασία με το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Έλα στη θέση μου», σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων (ΠΙΟΠ).

Εαρινό εξάμηνο 2017: Σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος «Μουσική και Συναισθήματα στο Νηπιαγωγείο», στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Π.Τ.Ν. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. (Υλοποίηση: ένα δίωρο την εβδομάδα για δύο μήνες στο 33ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων).

Χειμερινό Εξάμηνο 2014-15: Εργαστήριο Μουσικής Παιδαγωγικής «Μουσικά Σύνολα – Μουσικές Δεξιότητες».

Δεκέμβριος 2014: Μουσική διαδραστική παράσταση «Οι μουσικοί της Δρέσδης και οι φίλοι τους … πηγαίνουν Νηπιαγωγείο» σε Νηπιαγωγεία της πόλης (18ο, 19ο 33ο) και στον 3ο Παιδικό Σταθμό.